BNV

March 30, 2015
IMG_7846

BNV

Bac Ninh, Viet Nam

2012 -

The house stand in the end of the alley and actually have no facade for present and show off.

The client wish a big place where enough for 4 generations. We add more family-space. Fortunately 4 floors are enough

The house faces to directly sun light. So we build thicker wall and add the louver.

The house would be extend for other purpose later. We prepared space for that.

The old asian style of furniture would be re-used again. 

Untitled _ 2. Ground

 

IMG_0475

bw6

IMG_0407 IMG_0425 IMG_0434 IMG_0402

 

C:Documents and SettingsWelcomeMy DocumentsDropboxHNA2011 C:Documents and SettingsWelcomeMy DocumentsDropboxHNA2011 C:Documents and SettingsWelcomeMy DocumentsDropboxHNA2011 C:Documents and SettingsWelcomeMy DocumentsDropboxHNA2011